Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1002g1439kcal160.2g0g89.1g0g
Tomaatti, tuore1669g339kcal10g63.4g5g23.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1335g307kcal18.7g45.4g5.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 417g1157kcal8.3g12.5g116.8g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g6779kcal394.4g242.6g465.8g46.8g
Valittu annoskoko4440g3390kcal197.2g121.3g232.9g23.4g
Annoskoko puolitettuna2220g1695kcal98.6g60.7g116.5g11.7g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454