Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1440g446kcal25.9g86.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kanaliemi laimennettu 400g40kcal1.1g1.7g3.2g0.1g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1440g1008kcal216g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g3555kcal522.2g257g32.8g36.2g
Valittu annoskoko4440g1778kcal261.1g128.5g16.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna2220g889kcal130.6g64.3g8.2g9.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280