Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Smetana, Valio, hyla400g1560kcal8g10g168g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g800g1872kcal90.4g4g176g0g
Oliiviöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g17817kcal767.6g118g1622.2g27.2g
Valittu annoskoko4440g8909kcal383.8g59g811.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna2220g4454kcal191.9g29.5g405.6g6.8g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392