Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 480g1872kcal10.2g10.6g201.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g120g73kcal16.8g3.6g72g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 2400g3968kcal402g0g264g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 520g1717kcal10.4g15.6g182g0g
Kananmuna omega400g520kcal52.4g1.2g33.2g0g
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Soijajauho rasvainen 60g280kcal20.7g14.1g14.1g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g17098kcal1035.2g129.2g1535.4g27.4g
Valittu annoskoko4440g8549kcal517.6g64.6g767.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna2220g4275kcal258.8g32.3g383.9g6.9g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653