Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green600g1950kcal144g294g6g72g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lehtikaali 160g64kcal5.5g6.5g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g6499kcal485.8g821.4g109.6g198.6g
Valittu annoskoko4440g3250kcal242.9g410.7g54.8g99.3g
Annoskoko puolitettuna2220g1625kcal121.5g205.4g27.4g49.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012