Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2403g507kcal28.8g81.7g4.8g50.5g
Hirvenjauheliha oma saalis1292g1447kcal284.2g0g38.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g421g1178kcal75.7g2.1g96.7g0g
Sipuli, paistettu 300g304kcal3.9g14.6g24.6g5.2g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8892g7307kcal786g197g378.6g111.4g
Valittu annoskoko4446g3653kcal393g98.5g189.3g55.7g
Annoskoko puolitettuna2223g1827kcal196.5g49.3g94.7g27.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508