Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2204g3144kcal275.5g6.6g225.9g0g
Smetana, Valio, hyla401g1563kcal8g10g168.3g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g801g1875kcal90.6g4g176.3g0g
Oliiviöljy 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g17850kcal769g118.2g1625g27.2g
Valittu annoskoko4448g8925kcal384.5g59.1g812.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna2224g4462kcal192.3g29.6g406.3g6.8g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392