Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 641g946kcal137.8g0g43.6g0g
Vesi1763g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 641g189kcal3.6g34g1.3g12.2g
Kidneypapu keitetty 100g369g350kcal25.4g53.8g1.8g25.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g369g350kcal25.8g55.3g3.7g29.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 641g218kcal7.1g34.6g1.3g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g4538kcal399.4g355.4g151.4g171.4g
Valittu annoskoko4448g2269kcal199.7g177.7g75.7g85.7g
Annoskoko puolitettuna2224g1135kcal99.9g88.9g37.9g42.9g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179