Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)250g800kcal25g157.6g5.8g35g
Vehnäjauho puolikarkea 136g465kcal13.8g94.8g1.6g4.7g
Ohrajauho 12g38kcal0.9g7.4g0.2g0.9g
Siirappi, tumma25g80kcal0g18.5g0g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g3097kcal79.4g556.6g52.8g81.2g
Valittu annoskoko445g1549kcal39.7g278.3g26.4g40.6g
Annoskoko puolitettuna223g774kcal19.9g139.2g13.2g20.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154