Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g150g151kcal31.1g0g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)3.8g16kcal0.3g2.3g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Punaviini 25g18kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g538kcal68.4g26.6g20.6g8g
Valittu annoskoko445g269kcal34.2g13.3g10.3g4g
Annoskoko puolitettuna223g135kcal17.1g6.7g5.2g2g
Arvot/100g100g60kcal7.7g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614