Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 135g32kcal2.4g3g0.4g3.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.4g1.4g0.2g1.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g19g19kcal3.4g0g0.6g0g
Paprika, punainen97g25kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Kadett juustoraaste (Arla)45g103kcal13g1.1g5.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g75g45kcal2.3g5.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g494kcal50.8g31.4g17g12.4g
Valittu annoskoko446g247kcal25.4g15.7g8.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna223g123kcal12.7g7.9g4.3g3.1g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089