BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Broilerin nahaton rintafilee225g232kcal52g0g3.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni113g146kcal3.4g2.3g14.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g911kcal112.6g10.6g49.6g1.8g
Valittu annoskoko445g456kcal56.3g5.3g24.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna223g228kcal28.2g2.7g12.4g0.5g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517