Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g189g227kcal32.2g3g9.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g75g56kcal4.1g9g0.4g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g929kcal78.6g47.6g45.8g5.8g
Valittu annoskoko445g464kcal39.3g23.8g22.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna223g232kcal19.7g11.9g11.5g1.5g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457