Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 47g341kcal0.6g0.2g38.2g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.9g6.3kcal0.6g0g0.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g88g44kcal0.9g10.6g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g94g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 6g23kcal0.3g5g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g2130kcal54g218.6g115.6g5.4g
Valittu annoskoko446g1065kcal27g109.3g57.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna223g533kcal13.5g54.7g28.9g1.4g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508