Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman180g306kcal21.6g0g18g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)90g108kcal2.7g3.7g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g23g83kcal3.1g16.3g0.6g0.9g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g68g57kcal2.1g3.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1251kcal71.4g46.4g73.6g1.8g
Valittu annoskoko446g625kcal35.7g23.2g36.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna223g313kcal17.9g11.6g18.4g0.5g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632