JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta213g319kcal42.5g0g17g0.2g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Pekoni rasvainen 4.6g18kcal0.6g0g1.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai47g7kcal0.1g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.3g3.7kcal0.4g0.4g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g775kcal89.8g19.2g38g3.8g
Valittu annoskoko445g387kcal44.9g9.6g19g1.9g
Annoskoko puolitettuna223g194kcal22.5g4.8g9.5g1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616