Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 371g41kcal2.1g5.2g0.4g2.6g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g34g6.8kcal0g2.2g0g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g318kcal4.6g69g1g5.4g
Valittu annoskoko445g159kcal2.3g34.5g0.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna223g80kcal1.2g17.3g0.3g1.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041