Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3003g721kcal36g102.1g6g63.1g
Paprika, punainen360g93kcal3.2g16.6g1.4g7.2g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen601g835kcal114.1g0g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)240g293kcal5.3g65.3g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g3946kcal318.4g378.8g100.6g149.4g
Valittu annoskoko4452g1973kcal159.2g189.4g50.3g74.7g
Annoskoko puolitettuna2226g987kcal79.6g94.7g25.2g37.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741