Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g746g2611kcal134.3g440.2g29.1g44.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1045g1212kcal227.7g0g33.4g0g
Pekoni (Dulano)466g1194kcal83.9g14.9g88.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g746g149kcal9.7g22.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Selleri, annos 50g47g6.5kcal0.5g1.4g0g0g
Oliiviöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 103g142kcal12.8g0.3g10.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 933g316kcal28.5g45.7g0.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl19g134kcal0g0g14.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g13189kcal1001.8g1079.8g526g100.8g
Valittu annoskoko4452g6595kcal500.9g539.9g263g50.4g
Annoskoko puolitettuna2226g3297kcal250.5g270g131.5g25.2g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360