Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 160g44kcal1.9g6.5g0.3g3.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g80g120kcal13.6g0.3g7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g359kcal32.4g13.8g17.2g6.8g
Valittu annoskoko446g179kcal16.2g6.9g8.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna223g90kcal8.1g3.5g4.3g1.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704