TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)55g82kcal13.7g1.6g2.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Persilja4.4g0.5kcal0.1g0g0g0.4g
Kurkuma, annos 2g1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g4.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spaghetti myllynparas4.4g15kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g74g86kcal6g11.2g0.7g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana893g455kcal43.4g42.2g9.4g17g
Valittu annoskoko446g227kcal21.7g21.1g4.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna223g114kcal10.9g10.6g2.4g4.3g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.7g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481