Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore 5.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.4g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 68g215kcal16.4g30.8g1.3g6g
Viinietikka 4.2g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana893g540kcal35.6g80.6g3.4g18.6g
Valittu annoskoko447g270kcal17.8g40.3g1.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna223g135kcal8.9g20.2g0.9g4.7g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954