Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g734g1050kcal91.8g2.2g75.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1335g441kcal44g65.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g334g1168kcal40g236.9g7g10g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki1001g1101kcal250.3g5g10g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste380g1370kcal110.3g6.5g106.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g667g1068kcal53.4g26.7g86.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g12423kcal1180.4g691.8g571.8g20g
Valittu annoskoko4460g6212kcal590.2g345.9g285.9g10g
Annoskoko puolitettuna2230g3106kcal295.1g173g143g5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850