Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 539g346kcal17.2g26g18.9g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2695g2964kcal673.6g0g26.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 988g1409kcal123.5g3g101.3g0g
Korppujauho 225g822kcal23.6g168.2g2.3g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g11144kcal1678.6g405.8g299g24g
Valittu annoskoko4464g5572kcal839.3g202.9g149.5g12g
Annoskoko puolitettuna2232g2786kcal419.7g101.5g74.8g6g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089