Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)90g809kcal0g0g89.9g0g
Sipuli 599g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)2397g719kcal24g95.9g9.6g4.8g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1198g4255kcal22.5g31.8g455.4g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g67kcal6.7g8.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g12182kcal130.4g343.6g1114.6g36.2g
Valittu annoskoko4464g6091kcal65.2g171.8g557.3g18.1g
Annoskoko puolitettuna2232g3045kcal32.6g85.9g278.7g9.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887