Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1439g1849kcal298.6g0g71.9g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g2806g1038kcal28.1g168.3g30.9g44.9g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g6276kcal658.4g355.6g249.6g96.6g
Valittu annoskoko4464g3138kcal329.2g177.8g124.8g48.3g
Annoskoko puolitettuna2232g1569kcal164.6g88.9g62.4g24.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630