Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3016g3231kcal696.7g0g45.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton603g127kcal1.8g9.7g0g0.6g
Oliiviöljy 507g4481kcal0g0g506.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original85g59kcal3.4g6.8g2.5g2.5g
Hunaja 241g797kcal1.2g195g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g17458kcal1408.8g432.2g1109.6g12.6g
Valittu annoskoko4464g8729kcal704.4g216.1g554.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna2232g4364kcal352.2g108.1g277.4g3.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744