Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g388g1514kcal0g380.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 194g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g3882g1126kcal34.9g209.6g15.5g89.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g5279kcal69.8g1180g31g178.6g
Valittu annoskoko4464g2640kcal34.9g590g15.5g89.3g
Annoskoko puolitettuna2232g1320kcal17.5g295g7.8g44.7g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325