Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1282g295kcal17.9g43.6g5.1g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g128g123kcal5.4g21.8g0.3g6.3g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Chili paprika punainen31g12kcal0.6g2.8g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Soijakastike 58g35kcal3g5.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g48g80kcal8.4g10.2g0.6g0.4g
Basilika, tuore16g6.4kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2564g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g1380kcal80g225.8g13.4g25.4g
Valittu annoskoko4464g690kcal40g112.9g6.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna2232g345kcal20g56.5g3.4g6.4g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941