Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 301g165kcal4.8g39.6g0.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g19g4.7kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Dijonsinappi, Maille, Original3.8g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Viinietikka 11g2.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g671kcal11.6g90.6g31.8g8.4g
Valittu annoskoko447g336kcal5.8g45.3g15.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna224g168kcal2.9g22.7g8g2.1g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848