Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 187g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g11g101kcal0g0g11.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore56g5.6kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g325kcal4.4g18.6g24g7.8g
Valittu annoskoko447g163kcal2.2g9.3g12g3.9g
Annoskoko puolitettuna224g81kcal1.1g4.7g6g2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839