Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)203g273kcal40.5g0.2g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1111kcal92g30.6g68.6g4.8g
Valittu annoskoko447g556kcal46g15.3g34.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna224g278kcal23g7.7g17.2g1.2g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883