Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g50g68kcal2.6g12.7g0.6g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g571kcal51g30g27g3.2g
Valittu annoskoko448g286kcal25.5g15g13.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna224g143kcal12.8g7.5g6.8g0.8g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468