Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 313g574kcal59.5g0g37.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)78g67kcal0.8g2.7g5.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.7kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruskea suuruste, Maizena9g36kcal0.1g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1619kcal121.6g25.4g114.4g0.6g
Valittu annoskoko447g809kcal60.8g12.7g57.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna224g405kcal30.4g6.4g28.6g0.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912