Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)208g262kcal22.9g0.6g18.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki83g67kcal10.8g1.7g1.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g150kcal11.7g0.8g11.2g0g
Kebabliha 83g182kcal20.7g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1527kcal133.4g8g107g0g
Valittu annoskoko448g764kcal66.7g4g53.5g0g
Annoskoko puolitettuna224g382kcal33.4g2g26.8g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159