Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 157g119kcal2.9g24.3g0.3g1.6g
Lenkki, kevyt sininen HK157g266kcal15.6g15.6g15.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%103g165kcal2.8g2.8g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1117kcal43.4g88.4g63g4.6g
Valittu annoskoko448g559kcal21.7g44.2g31.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna224g279kcal10.9g22.1g15.8g1.2g
Arvot/100g100g125kcal4.8g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335