Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g400kcal33.4g0g29.9g0g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g62g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Maizena maissitärkkelys9g33kcal0.1g8.1g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska Eldorado122g24kcal1.5g4.3g0.1g1.7g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1081kcal72.4g35.2g72.8g7.8g
Valittu annoskoko448g541kcal36.2g17.6g36.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna224g270kcal18.1g8.8g18.2g2g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616