Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 282g110kcal2.9g19.8g0.6g7.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g42g80kcal1.1g1.5g7.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras8.4g23kcal0.7g4.3g0.1g1.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g70g51kcal5.6g5.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g782kcal37.8g62.4g37.8g16.6g
Valittu annoskoko448g391kcal18.9g31.2g18.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna224g195kcal9.5g15.6g9.5g4.2g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154