Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3000g2273kcal56.1g462.6g6g30g
Ruokakerma, Pirkka 10%1200g1440kcal34.8g54g120g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8952g7678kcal196.2g1074g254g72.6g
Valittu annoskoko4476g3839kcal98.1g537g127g36.3g
Annoskoko puolitettuna2238g1920kcal49.1g268.5g63.5g18.2g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456