Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g478kcal43.8g18.6g25.4g9.2g
Valittu annoskoko448g239kcal21.9g9.3g12.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna224g120kcal11g4.7g6.4g2.3g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404