Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Margariini, 60%, Rainbow17g92kcal0.2g0.2g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g33g110kcal4g22g0.8g2.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 200g77kcal0.3g16.3g0.2g3g
Fariinisokeri5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1524kcal31.4g253.4g39.4g13.6g
Valittu annoskoko448g762kcal15.7g126.7g19.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna224g381kcal7.9g63.4g9.9g3.4g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006