Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk257g69kcal1.5g13.6g0.5g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g717kcal61.4g31.2g37.6g8.4g
Valittu annoskoko449g359kcal30.7g15.6g18.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna224g179kcal15.4g7.8g9.4g2.1g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803