Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kirjolohifilee 100g165kcal16.7g0g11g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g2.1g5.2kcal0.4g0.4g0.2g0g
Flora culinesse3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%42g67kcal1.1g1.1g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g621kcal39g24.2g40.2g2g
Valittu annoskoko449g310kcal19.5g12.1g20.1g1g
Annoskoko puolitettuna224g155kcal9.8g6.1g10.1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal4.3g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506