Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g63g250kcal0g62.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini50g165kcal3.5g6.5g13.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl15g87kcal3.2g0.8g7.6g1.7g
Porkkana 108g35kcal0.7g6g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g2863kcal29.8g331.8g155.2g8.8g
Valittu annoskoko449g1431kcal14.9g165.9g77.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna224g716kcal7.5g83g38.8g2.2g
Arvot/100g100g319kcal3.3g37g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192944