Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g38g56kcal10.1g0.6g1.4g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g56g12kcal0.6g2.5g0g1.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g34g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana898g401kcal27.8g43.4g11.6g7.6g
Valittu annoskoko449g201kcal13.9g21.7g5.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna224g100kcal7g10.9g2.9g1.9g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271