Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1682g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 151g1339kcal0g0g151.4g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g31g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 280g1665kcal64.5g35.3g138.8g16.8g
Kauralese 168g606kcal30.3g76.7g13g29.4g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Soijarouhe, vaalea 98g377kcal37.8g45.4g2.3g10g
Vehnäjauho puolikarkea 1094g3752kcal111.4g765.5g13.1g38.3g
Grahamjauho 925g3034kcal97.7g561.6g20.4g91.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g21596kcal687.4g2976.4g678.2g373.2g
Valittu annoskoko4480g10798kcal343.7g1488.2g339.1g186.6g
Annoskoko puolitettuna2240g5399kcal171.9g744.1g169.6g93.3g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785