Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1788g814kcal8.9g146.6g3.6g71.5g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g519g156kcal5.2g20.8g1.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1402g3888kcal28g42.1g392.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g11915kcal277g423.6g953.6g143g
Valittu annoskoko4480g5958kcal138.5g211.8g476.8g71.5g
Annoskoko puolitettuna2240g2979kcal69.3g105.9g238.4g35.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957