Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g2400g9888kcal115.2g115.2g996g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2000g6602kcal40g60g700g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g148kcal7.4g4.4g8.7g12.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 40g163kcal1.2g38.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g33602kcal327.6g436.8g3409.4g24.4g
Valittu annoskoko4480g16801kcal163.8g218.4g1704.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna2240g8401kcal81.9g109.2g852.4g6.1g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328