Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1923g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 160g119kcal21g1.8g0.6g11.1g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 77g680kcal0g0g76.9g0g
Kaurahiutale 256g959kcal37.2g146.1g18.7g25.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti205g1026kcal51.1g68.3g59.1g58.2g
Mantelilastu (A la meira)160g961kcal38.5g10.6g86.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1666g5718kcal169.8g1166.5g20g58.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g18927kcal635.2g2786.6g523.6g306.4g
Valittu annoskoko4480g9463kcal317.6g1393.3g261.8g153.2g
Annoskoko puolitettuna2240g4732kcal158.8g696.7g130.9g76.6g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640