UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1251209g2781kcal105.2g83.4g229.7g6g
Peruna, vanha, kuorittu 1384g1054kcal26g214.5g2.8g13.8g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.6g8.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g465g94kcal2.8g17.7g1.4g6.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g300g2470kcal0g0g274.6g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 619g239kcal1g50.5g0.6g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g13604kcal279.4g787g1020.8g97.2g
Valittu annoskoko4480g6802kcal139.7g393.5g510.4g48.6g
Annoskoko puolitettuna2240g3401kcal69.9g196.8g255.2g24.3g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236